Kolorowy pasek
Kolorowy pasek

Oferta pracy - Gmina Myszyniec poszukuje osoby na stanowisku intendenta do pracy w stołówce

Oferta pracy

Gmina Myszyniec poszukuje osoby na stanowisku intendenta do pracy w stołówce

1.    Wymiar zatrudnienia : pełny etat.

 

2.    Wymagania niezbędne:

§  posiada  obywatelstwo polskie,

§  ma pełną zdolność  do czynności prawnych oraz korzysta z pełni praw publicznych,

§  posiada kwalifikacje do zajmowanego stanowiska – wykształcenie wyższe w kierunku: dietetyka, technologia żywności i żywienia,  technik organizacji usług gastronomicznych, technik żywienia i gospodarstwa domowego (ew. dod. ekonomiczne),

§  nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu,

§  zna obsługę programów: pakiet MS Office.

 

3.    Wymagania dodatkowe:

§  kreatywność, samodzielność, dobra organizacja pracy,

§  odpowiedzialność za realizację powierzonych zadań,

§  sumienność, dokładność i lojalność,

§  łatwość nawiązywania kontaktów interpersonalnych.

 

4.    Zakres obowiązków i zadań (mogą ulec niewielkiej zmianie):

§  zamawiać u dostawców żywność do stołówki,

§  racjonalnie gospodarować miesięcznymi środkami dochodowymi  i budżetowymi stołówki oraz zasobami materiałowymi magazynu żywnościowego,

§  systematycznie wypełniać zapotrzebowania żywnościowe,

§  kierować żywieniem w placówce oraz sprawować fachowy nadzór nad przygotowywaniem posiłków dbając o ich kaloryczność oraz zgodność z normami żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży,

§  utrzymywać koszty produkcji posiłków w ustalonej stawce żywieniowej,

§  uczestniczyć w układaniu jadłospisów oraz podawać ich treść na okres 5 dni do wiadomości żywionych,

§  prowadzić ścisłą ewidencje osób korzystających ze stołówki oraz uczestniczyć w pracach komisji kwalifikacyjnej dla dzieci korzystających z obiadów bezpłatnych,

§  dokonywać zakupów środków czystości, artykułów gospodarstwa domowego i kuchennego,

§  znajomość przepisów i procedur dokumentacji sanitarnej wg zasad GMP, GHP i HCCP,

§  przyjmować towary pod względem ilościowym i jakościowym zgodnie z procedurami HCCP,

§  prowadzić magazyn żywności, środków czystości, materiałów bhp i innych zgodnie z przepisami,

§  czuwanie nad sprawnością urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni i stołówki,

§  naliczanie i rozliczanie odpłatności za żywienie zgodnie z obowiązującymi zasadami oraz innych kosztów utrzymania stołówki szkolnej,

§  nadzór nad personelem i funkcjonowanie kuchni, dbałość o zachowanie czystości na terenie stołówki.

5. Wymagane dokumenty:
1.    List motywacyjny.
2.    CV z dokładnym opisem przebiegu pracy.

6. Wymagane dokumenty należy składać:

- osobiście lub pocztą tradycyjną: Urząd Miejski w Myszyńcu, Pl. Wolności 60, 07-430 Myszyniec (sekretariat pokój nr 7),

- elektronicznie: e-mailem na adres urzad@myszyniec.pl

w terminie do dnia 10 lipca 2020 r., do godz. 16:00.

Metadane

Źródło informacji:Dariusz Kobus
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Dariusz Kobus
Data wprowadzenia:2020-07-04 06:10:55
Opublikował:Dariusz Kobus
Data publikacji:2020-07-04 06:11:52
Ostatnia zmiana:2020-07-04 06:11:59
Ilość wyświetleń:285

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij